Жданов закликає біатлоністів бойкотувати етап Кубка світу в Росії

Жданов закликає біатлоністів бойкотувати етап Кубка світу в Росії

Укрінформ
Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов закликав Федерацію біатлону України бойкотувати етап Кубка світу з біатлону в російській Тюмені.

Про це Ігор Жданов повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

"Федерації біатлону США, Канади та Чехії заявили про бойкот етапу Кубка світу в Росії, Тюмені. Переконаний, що і наша біатлонна спільнота повинна стати учасником цієї акції. Це позиція, як міністра та громадянина - я за бойкот. Росія – держава-агресор, яка окупувала частину нашої території. Росія - держава, де вживання допінгу стало одним із елементів національної спортивної політики.

Думаю, що Федерація біатлону України прислухається до позиції міністра. Також хотів би поінформувати, що ми звертаємося до всіх міжнародних федерацій з проханням - не призначати міжнародних спортивних змагань на території держави-агресора та злісного порушника Всесвітнього антидопінгового кодексу", - говориться в повідомленні.

Читайте також: Українські біатлоністи визначилися з участю в етапі Кубка світу в Тюмені

Раніше повідомлялося, що команда українських біатлоністів поїде на завершальний етап Кубка світу, який проходитиме в російській Тюмені з 20 по 25 березня, найсильнішим складом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-