Де дивитися матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Де дивитися матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Чергові поєдинки у відповідь 1/8 фіналу визначать у середу, 7 березня, ще двох учасників чвертьфінальної стадії найпрестижнішого єврокубкового турніру.

Футболісти лондонського "Тоттенгема" і туринського "Ювентуса" зійдуться на "Вемблі" (перша гра - 2:2), а інший англійський клуб "Манчестер Сіті" прийматиме "Базель" (4:0), повідомляє Укрінформ.

Поєдинок у Лондоні покаже телеканал "Футбол 2", зустріч у Манчестері - "Футбол 1". Обидва матчі розпочнуться о 21.45 за київським часом.

***********

"Тоттенгем" лише вдруге бере участь в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. На груповому етапі лондонці посіли перше місце в своєму квартеті, випередивши чинних володарів трофею з "Реала". У першій зустрічі на "Альянц Стадіум" у Турині "шпори" вирвали нічию, поступаючись 0:2.

"Ювентус", який фінішував услід за "Барселоною" в групі D, на даній стадії виступає вже удев'яте, двічі зігравши у фіналах за останній час - у 2015 та 2017 роках.

"Манчестер Сіті" програв три з попередніх чотирьох протистоянь на стадії 1/8 фіналу. Окремо стоїть сезон 2015/16, коли команда Мануеля Пеллегріні дійшла до півфіналу. Перемога з великим рахунком у Швейцарії дозволяє "містянам" сподіватися на успіх у двоматчевому протистоянні з "Базелем" і другий вихід до 1/4 фіналу в історії клубу.

"Базель" двічі програвав на стадії 1/8 фіналу - у 2012 і 2015 роках.

************

Решта учасників чвертьфінальної стадії визначиться на наступному тижні. 13 березня у повторних матчах 1/8 фіналу зіграють римська "Рома" і донецький "Шахтар" (1:2), "Манчестер Юнайтед" та "Севілья" (0:0), 14 березня - стамбульський "Бешикташ" і мюнхенська "Баварія" (0:5), "Барселона" і лондонський "Челсі" (1:1).

Нагадаємо, першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів напередодні стали "Ліверпуль", який за сумою двох матчів переграв "Порту" (5:0, 0:0), та мадридський "Реал", двічі вигравший у "Парі Сен-Жермен" (3:1, 2:1).

Читайте також: "Реал" і "Ліверпуль" вийшли до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Жеребкування 1/4 фіналу пройде 16 березня у штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньйоні.

Фінал Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться на НСК "Олімпійський" у Києві 26 травня.

На фото: "Манчестер Сіті" за крок від свого другого чвертьфіналу Ліги чемпіонів (© Getty Images).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-