"Реал" і "Ліверпуль" вийшли до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів УЄФА стали футболісти мадридського "Реала" і "Ліверпуля".

Чинний володар титулу "Реал" переграв "Парі Сен-Жермен", "Ліверпуль" у свою чергу за сумою двох матчів залишив за бортом турніру "Порту", повідомляє Укрінформ.

"Реал", який у першому матчі здолав "Парі Сен-Жермен" у Мадриді (3:1), здобув перемогу і у Парижі - 2:1. Кріштіану Роналду відкрив рахунок на 51-й хвилині ударом з близької відстані. Після вилучення на 66-й хвилині італійського хавбека господарів Марка Верратті паритет ненадовго відновив Едісон Кавані (71). На 80-й хвилині Каземіро пробив з меж штрафного майданчика, рикошетом спрямувавши м'яч повз голкіпера "ПСЖ" Альфонса Ареоли. І "Реал" увосьме поспіль зіграє в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

"Ліверпуль", як і на "Драгау" в Порту, не пропустив і на рідному "Енфілді" - 0:0, перегравши "Порту" за сумою двох поєдинків - 5:0.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита матчу Ліги Європи "Лаціо" - "Динамо"

Ще дві путівки до 1/4 фіналу турніру 7 березня розіграють лондонський "Тоттенгем" і туринський "Ювентус" (перша гра - 2:2), які зійдуться на "Вемблі", "Манчестер Сіті" і "Базель" (4:0).

Решта учасників чвертьфінальної стадії визначиться на наступному тижні. 13 березня у повторних матчах 1/8 фіналу зіграють римська "Рома" і донецький "Шахтар" (1:2), "Манчестер Юнайтед" та "Севілья" (0:0), 14 березня - стамбульський "Бешикташ" і мюнхенська "Баварія" (0:5), "Барселона" і лондонський "Челсі" (1:1).

Жеребкування 1/4 фіналу пройде 16 березня у штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньйоні.

Фінал 6 травня Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться на НСК "Олімпійський" у Києві 26 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-