Соболь: Конкуренція із Зінченком піде на користь і збірній, і мені

Соболь: Конкуренція із Зінченком піде на користь і збірній, і мені

Укрінформ
Захисник празького футбольного клубу "Славія" і збірної України Едуард Соболь прокоментував виклик до національної команди, а також заявив, що готовий конкурувати з Олександром Зінченком на позиції лівого захисника.

"По можливості намагаюся стежити за співвітчизниками, принаймні, за результатами команд, де грають наші хлопці. Що стосується Зінченка, то я радий за Олександра, який все частіше з'являється у складі "Манчестер Сіті". Мабуть, Хосеп Гвардіола розгледів у ньому задатки захисника. Олександр добре виглядає, надійний в обороні, часто підключається до атак - все, що потрібно для футболіста даного амплуа.

Щодо конкуренції на лівому фланзі, впевнений, це піде тільки на користь збірній. І мені дозволить більше прогресувати. Незабаром будемо знайомитися з Японією і Саудівською Аравією. Це буде цікавий новий досвід", - розповів Соболь в інтерв’ю zbirna.com

Нагадаємо, Едуард Соболь і Олександр Зінченко потрапили до шістки легіонерів, кого головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав на березневий збір.

Читайте також: Футбол: Шевченко викликав шість легіонерів на березневий збір національної команди

У рамках тренувального збору, який розпочнеться орієнтовно 19 березня, національна збірна планує провести два спаринги. 23 березня ймовірним суперником буде команда Саудівської Аравії,  27 березня – збірна Японії.

Фото: football24.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-