Андрій Шевченко: Гра Яремчука у

Андрій Шевченко: Гра Яремчука у "Генті" справляє хороше враження

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко прокоментував дебютний виклик форварда бельгійського "Гента" Романа Яремчука.

"Стежив за ним ще відтоді, як він виступав за "Динамо". Останнім часом його гра отримувала хороші відгуки. На матчах за участю цього форварда побували мої помічники - Яремчук справив на них гарне враження", - розповів Шевченко в інтерв'ю Zbirna.com

Роман Яремчук перейшов до "Гента" влітку 2015 року з київського "Динамо". На його рахунку 24 матчі, 9 забитих м’ячів і 2 результативні передачі у всіх турнірах.

Нагадаємо, окрім Яремчука, Андрій Шевченко викликав ще 5 легіонерів: захисника Едуарда Соболя ("Славія", Чехія), півзахисників Руслана Малиновського ("Генк", Бельгія), Євгена Коноплянку ("Шальке", Німеччина), Андрія Ярмоленка ("Боруссія", Дортмунд, Німеччина), Олександра Зінченка ("Манчестер Сіті", Англія).

Читайте також: Футбол: Шевченко викликав шість легіонерів на березневий збір національної команди

У рамках тренувального збору, який розпочнеться орієнтовно 19 березня, національна збірна планує провести два спаринги. 23 березня ймовірним суперником буде команда Саудівської Аравії,  27 березня – збірна Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-