Футбол: Хобленко відмовився від

Футбол: Хобленко відмовився від "Анжі" через бажання грати за збірну України

Укрінформ
Український форвард польського футбольного клубу "Лех" (Познань) Олексій Хобленко розповів, чому обрав польську команду серед інших можливостей під час зимового трансферного вікна.

"Мене добре прийняли в команді. Правда, всі говорять польською, тому іноді ще виникають певні труднощі. Взимку у мене був варіант з "Ягеллонією", вів переговори з "Анжі". Вибрав "Лех", тому що команда бореться за чемпіонство. До "Анжі" не поїхав, тому що хочу грати за національну збірну.

Сподіваюся, якщо я прогресуватиму і забиватиму м’ячі, то зможу потрапити до збірної України. Це моя мрія, до якої я йду. Можливо, з часом я повернуся до українського чемпіонату", - цитує Хобленка  "Футбол 24"

Нагадаємо, днями 23-річний Олексій Хобленко потрапив до символічної збірної туру чемпіонату Польщі. Українець відзначився дебютним голом у матчі 25-го туру чемпіонату Польщі проти "Шльонська" (2:1).

Читайте також: Футбол: Хобленко потрапив до символічної збірної туру чемпіонату Польщі

Хобленко взимку перейшов в оренду до "Леха" з одеського "Чорноморця". Польський клуб може викупити гравця за 300 тис євро. Також за "Лех" виступає українець Володимир Костевич.

Фото: ФК "Лех"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-