Хацкевич: У

Хацкевич: У "Динамо" є і рух, і швидкість, і характер

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич поділився враженнями від перемоги над луганською "Зорею" у матчі 22 туру чемпіонату України.

"Звичайно, погодні умови впливають на якість гри, загальну картинку. Але сьогодні порадувало, що у команди є і рух, і швидкість, і характер. Зрозуміло, коли ти більше володієш м'ячем, то все одно виникатимуть контратаки на наші ворота, але гра в обороні повинна бути більш надійною.

Чи всі футболісти відчувають себе добре? Звичайно, ви бачили, що поле впливало на гру, і "Зоря" досить міцна команда, яка застосовує швидкий перехід з оборони в атаку. Але позитивний результат додає і сил, і емоцій, тому, думаю, в плані відновлення у нас проблем не виникне", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Відео виступу Хацкевича на післяматчевій прес-конференції:

Нагадаємо, 4 березня футболісти київського "Динамо" з рахунком 3:2 (0:0) здобули вольову перемогу над луганською "Зорею" у 22 турі чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. На столичному НСК "Олімпійський" м'ячі забили Беньямін Вербич (58-а хвилина), Віктор Циганков (77), Томаш Кендзьора (90+2) - Ігор Харатін (50), Юрі (61).

Читайте також: "Динамо" обіграло "Зорю" у матчі футбольної Прем'єр-ліги

Турнірне становище: "Шахтар" - 48 очок, "Динамо" - 45, "Ворскла" - 37, "Зоря" - 33, "Верес" - 32, "Маріуполь" - 32, "Олімпік" - 28, "Олександрія" - 22, "Карпати" - 19, "Зірка" - 18, "Чорноморець" - 18, "Сталь" - 15.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-