Футбол: через кілька днів з Ярмоленка знімуть спеціальний чобіт

Футбол: через кілька днів з Ярмоленка знімуть спеціальний чобіт

Укрінформ
Півзахисник дортмундського футбольного клубу "Боруссія" і збірної України Андрій Ярмоленко вже наприкінці березня може розпочати повноцінні тренування.

Як стало відомо Zbirna.com, вже 6 березня з Ярмоленка знімуть спеціальний чобіт, який допомагає фіксувати ділянку стопи з пошкодженою тканиною. Ярмоленко носив його місяць. Далі все залежатиме від експертної оцінки лікарів і самопочуття самого футболіста. Якщо не буде ніяких ускладнень, він зможе набрати форму днів за 10. Сам Ярмоленко планує повернутися до загальної групи команди наприкінці березня.  

Раніше повідомлялося, що "Боруссія" розраховує на повернення до гри українського півзахисника Андрія Ярмоленка у квітні. Через травму ахіллового сухожилля, отриману в матчі з "Фрайбургом" (2:2) 27 січня, Ярмоленко досі не може повністю навантажувати праву ногу.

Читайте також: Футбол: "Боруссія" розраховує на Ярмоленка у квітні

Без Ярмоленка команда вже обіграла "Кельн", "Гамбург", "Боруссію Менхенгладбах", зіграла внічию з "Аугсбургом" у чемпіонаті Німеччини і здолала італійську "Аталанту" в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Фото: bvb.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-