Левченко: У Бірмінгемі, можливо, не вистачило досвіду

Левченко: У Бірмінгемі, можливо, не вистачило досвіду

Укрінформ
Українська стрибунка у висоту Юлія Левченко прокоментувала свій виступ на чемпіонаті світу з легкої атлетики у приміщенні, який стартував у британському Бірмінгемі.

"Хотілося більшого. Цілі як такої виграти медалі не стояло, хотілося просто показати свої найкращі стрибки. А там вже одне дало інше. Тепер же виходить, що без гарного результату немає місця на п'єдесталі. Хочеться прийти на тренування, сісти і розібрати всі помилки. Так відразу сказати, що саме не вийшло, важко. Начебто і підготовка була хорошою, і відчувала себе добре, і на розминці все було нормально. Але як тільки почалися змагання - нічого не виходило. Можливо, не вистачило досвіду. Все-таки у мене його на таких змаганнях не так багато. Зараз головне розібрати помилки і спокійно увійти до літнього сезону", - цитує Левченко Sport Arena

Нагадаємо, у перший день змагань чемпіонату світу з легкої атлетики у приміщенні у Бірмінгемі ми чекали на медаль від нашої стрибунки у висоту Юлії Левченко, але вона посіла лише 5 місце. Спортсменка взяла висоту 1.89 м, а потім тричі не змогла подолати планку на висоті 1.93.

Читайте також: Легка атлетика: Юлія Левченко лише 5-а на зимовому чемпіонаті світу

Інша українська стрибунка Ірина Геращенко, взяла 1.84 і завершила змагання 8-ю. Чемпіонкою у стрибках у висоту стала Марія Ласіцкене, яка, як і решта російських легкоатлетів, виступає в Бірмінгемі в статусі нейтральної спортсменки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-