Менеджер Ломаченка: Ім'я наступного суперника дізнаємося приблизно за тиждень

Менеджер Ломаченка: Ім'я наступного суперника дізнаємося приблизно за тиждень

Укрінформ
Егіс Клімас, який представляє інтереси чемпіона WBO у другій напівлегкій вазі українського боксера Василя Ломаченка, розповів, коли визначиться наступний суперник його підопічного.

"Все, що трапляється в цьому житті, має певні причини. Якщо бою з Лінаресом поки не судилося відбутися, чи повинен я бути розчарований? Зустріч з Лінаресом буде потім, а зараз ми займаємося переговорами з Реєм Бельтраном. Якщо ми "дістанемо" Бельтрана, то чи з'явиться Лінарес знову?

Я впевнений, що ми знайдемо рішення в цій ситуації. Мені повідомили з Top Rank, що дата наступного бою Ломаченка - 12 травня. До цього і готуватимемося. Наступного тижня Василь має намір повернутися до США і почати тренувальний табір. Приблизно за тиждень ми дізнаємося ім'я наступного суперника Ломаченка. Подивимося.

Чи проводитиме Василь три поєдинки у 2018 році? Так, звичайно. Це і є наш план", - цитує Клімаса XSPORT

Читайте також: Чемпіон WBO Бельтран: Бій з Ломаченком цілком можливий

Раніше повідомлялося, що представник інтересів Ломаченка (10-1, 8 КО) промоутер Боб Арум веде переговори щодо бою проти венесуельця Хорхе Лінареса (44-3, 27 КО). Якщо Лінарес відмовиться битися на телеканалі ESPN 12 травня, то українець дебютує у легкій вазі в поєдинку проти Раймундо Бельтрана (35-1-7, 21 КО). Бій має відбутися на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.

Фото: АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-