Чемпіон WBO Бельтран: Бій з Ломаченком цілком можливий

Чемпіон WBO Бельтран: Бій з Ломаченком цілком можливий

Укрінформ
Новоспечений чемпіон WBO у легкій вазі мексиканський боксер Рей Бельтран заявив, що готовий зустрітися з українцем Василем Ломаченком у своєму наступному поєдинку.

"Я буду готовий знову битися у травні або червні, але, спершу маю перевірити свою руку, тому що вона трохи болить після бою з Мозесом. Якщо все буде у порядку, я збираюся повернутися у спортзал. Мені не подобається відпочивати занадто багато часу.

Бій з Ломаченком цілком можливий. Я готовий битися з будь-яким суперником. Тепер, коли я чемпіон, мені не потрібно когось переслідувати, шукати бою з ним. Тепер вони мають прийти до мене. Але я тут і нікуди не збираюся.

Як бачите, не всі мексиканці здаються в рингу. Я теж не збираюся цього робити в бою з Ломаченком. Не хочу нікого образити, але у мене вся кар'єра була важкою. Нехай мене краще вб'ють на рингу, перш ніж я здамся. Мексиканці люблять битися і ми не здаємося", - цитує Бельтрана XSPORT

Читайте також: Боб Арум: ESPN покаже бій Ломаченка, якщо не з Лінаресом, то з Бертраном

Нагадаємо, Боб Арум, який представляє інтереси чемпіона WBO у другій напівлегкій вазі  Василя Ломаченка (10-1, 8 КО), повідомив, що веде переговори щодо бою проти венесуельця Хорхе Лінареса (44-3, 27 КО). Якщо Лінарес відмовиться битися на ESPN 12 травня, то українець дебютує у легкій вазі в поєдинку проти Раймундо Бельтрана (35-1-7, 21 КО).

Фото: WBO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-