Боб Арум: ESPN покаже бій Ломаченка, якщо не з Лінаресом, то з Бертраном

Боб Арум: ESPN покаже бій Ломаченка, якщо не з Лінаресом, то з Бертраном

Укрінформ
Боб Арум, який представляє інтереси українського боксера Василя Ломаченка, повідомив, що зараз ще ведуться переговори з приводу організації бою проти венесуельця Хорхе Лінареса.

Поєдинок Ломаченка покаже телеканал ESPN, з яким співпрацює команда українця.

"НВО - це дуже-дуже-дуже маленька телемережа. І у неї обмежене число глядачів. Навпаки, ESPN, з яким співпрацюємо ми, - безкоштовна телемережа, а значить потенційна кількість глядачів у них - в три рази більше. Тому який сенс від співпраці з НВО, якщо у нас є ексклюзивний контракт з ESPN? Так бокс вийде з тіні. Бокс хороший для кабельних телемереж, але у них обмежене число глядачів. А наше завдання - зробити так, щоб бій побачила максимальна кількість уболівальників.

Якщо ми все ж зуміємо переконати промоутера, щоб той виставив Лінареса битися на ESPN 12 травня, то Ломаченко битиметься з ним. Якщо ж ні, то українець дебютує у легкій вазі в поєдинку проти Раймундо Бельтрана", - цитує Арума XSPORT.  

Нагадаємо, раніше чемпіон WBA Хорхе Лінарес (44-3, 27 КО) повідомив, що готовий провести поєдинок проти чемпіона WBO у другій напівлегкій вазі українця Василя Ломаченка (10-1, 8 КО) 12 травня, а промоутер українця Боб Арум звинуватив канал HBO у зриві боксерського поєдинку.

Читайте також: Бокс: можливий суперник Ломаченка мексиканець Бельтран здобув титул WBO

Golden Boy Promotions проти того, щоб проводити бій 12 травня, оскільки на цей день на каналі НВО запланований повтор реваншу Головкін - Альварес.

Фото: Б. Арум / The Ring Magazine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-