УПЛ внесла зміни до турнірної таблиці після рішення CAS у

УПЛ внесла зміни до турнірної таблиці після рішення CAS у "маріупольській справі"

Укрінформ
Трьом командам київського футбольного клубу "Динамо" було зараховано поразку за неявку на матчі 7-го туру чемпіонату України і внесені відповідні зміни до турнірної таблиці.

Таким є наслідок рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) у Лозанні у "маріупольській справі". Сьогодні, 28 лютого, УПЛ отримала відповідного офіційного листа. Про це повідомляє прес-служба УПЛ.

"28 лютого 2018 року до Української Прем’єр-Ліги надійшов лист №320 від Федерації футболу України, яким повідомляється, що 19 лютого 2018 року Спортивний арбітражний суд (CAS) м. Лозанни відмовив ФК "Динамо" Київ у задоволенні скарг на рішення Апеляційного комітету ФФУ від 14 листопада 2017 року…", - говориться в повідомленні.

У зв’язку з тим, що вказані рішення набули чинності, УПЛ внесла відповідні зміни до турнірної таблиці чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги,  а також чемпіонату U-21 та чемпіонату U-19 сезону 2017/18 років.

Таким чином, "Маріуполь" отримав 3 очки, які повернули команду Олександра Бабича до топ-6.

Читайте також: Динамо програло у Лозанні "маріупольську справу"

Раніше повідомлялося, що CAS відхилив позов київського "Динамо" до Федерації футболу України щодо зарахування технічної поразки (0:3) столичному клубу за неприїзд на матч 7 туру Прем'єр-ліги. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-