Усик: Битимуся з Брієдісом, якщо фінансова сторона мене влаштує

Усик: Битимуся з Брієдісом, якщо фінансова сторона мене влаштує

Укрінформ
Чемпіон WBO і WBC у важкій вазі український боксер Олександр Усик заявив, що погодиться на реванш з Майрісом Брієдісом, якщо його зацікавить фінансова складова.

"Я десь через тиждень після бою подивився поєдинок. Звичайно, я записував якісь помилки, яких припустився. Я вніс їх до спеціального щоденника. Природно, коли зараз почалася підготовка до наступного бою, то ми прибиратимемо ті недоліки, яких припустилися у бою з Майрісом. Так, помилки були, але я б не сказав, що їх було так вже й багато, щоб щось кардинально міняти. Боєм я задоволений, чому ні? У мене є пояс. Я задоволений фінальним результатом, тим, що перемога за нами, пояс вдома, ми у фіналі. Те, що я не показав той бокс, на який люди чекали, - це моє рішення і моєї команди. А якщо людям щось не подобається в моєму боксі - не моя проблема.

Наскільки реальним є повторний поєдинок з Майрісом? Якщо фінансова складова мене влаштовуватиме, то чому б не заробити грошей? Мені цей бій не потрібен. Що він вирішить? Нічого. Просто мені треба рухатися вперед, а не зупинятися. Але це бізнес. У мене троє дітей. Я хочу заробити грошей, щоб у них залишилося і щось було. Так, я хочу, щоб вони працювали і самі заробляли, але для початку треба їм допомогти", - цитує Усика XSPORT

Читайте також: Усик визнаний боксером місяця за версією Всесвітньої боксерської ради

Нагадаємо, 11 травня Олександр Усик (14-0, 11 КО)  боксуватиме з чемпіоном світу WBA Super і IBF у важкому дивізіоні росіянином Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО) у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS). На кону стоятимуть п'ять титулів, у тому числі чемпіонський пояс за версією журналу The Ring. У півфіналі WBSS Усик переміг латвійця Майріса Брієдіса (23-1, 18 КО) у важкому поєдинку за очками.

Фото: Przegląd Sportowy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-