Усик визнаний боксером місяця за версією Всесвітньої боксерської ради

Усик визнаний боксером місяця за версією Всесвітньої боксерської ради

Укрінформ
Чемпіон WBC і WBO у першій важкій вазі український боксер Олександр Усик визнаний кращим боксером січня за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).

У січні Усик не тільки захистив свій титул WBO, а й об'єднав його з титулом WBC і став першим після Володимира Кличка українцем, кому вдалося зібрати кілька чемпіонських поясів. Про це повідомляє XSPORT

Обидва титули Усик (14-0, 11 КО) має захистити 11 травня у фінальному бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) проти володаря поясів IBF і WBA Super Мурата Гассієва (26-0. 19 КО).

Переможець фіналу WBSS виграє трофей Мухаммеда Алі, стане абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, отримає чек на 4 мільйони доларів і чемпіонський пояc журналу The Ring. Бій запланований на 11 травня у Джидді (Саудівська Аравія), але генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремльов заявив, що докладе зусиль, аби бій Усик - Гассієв пройшов у Росії. Також на проведення бою претендує і Київ.

Читайте також: Усик потрапив до топ-10 кращих боксерів світу за версією World Boxing News

Раніше повідомлялося, що Олександр Усик увійшов до рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією World Boxing News.

Фото: K2 Promotions

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-