Фінал ЛЧ в Києві: Дві фан-зони та безкоштовний транспорт

Фінал ЛЧ в Києві: Дві фан-зони та безкоштовний транспорт

Укрінформ
З аеропортів Бориспіль та Жуляни рухатимуться спеціальні автобуси.

Оргкомітет КМДА по фіналу Ліги чемпіонів в Києві представив програму заходів в дні перед і після фінального матчу на НСК «Олімпійському». Про це повідомляє «Футбол 24».

26 травня, в день фіналу, організують дві роздільні фан-зони для кожної з команд. Один майданчик розташується в парку Шевченка біля КНУ ім. Т. Шевченка, другий - на території біля «Палацу України».

«Це спеціальні зони, які обладнають для прийняття шатлів з аеропорту Бориспіль. Після обіду групи фанатів команд-фіналістів рухатимуться в бік стадіону, кожна по окремому маршруту», - повідомив представник КМДА з підготовки до проведення фіналів ЛЧ в Києві Андрій Мірошниченко.

Читайте також: Київ на фінал Ліги чемпіонів очікує 100 тисяч іноземних фанів

Також організують пішохідний транспортний периметр в 1,5-кілометровій зоні навколо НСК «Олімпійського». Крім цього, організують спеціальний проїзд на стадіон для команд-учасниць фінального матчу, а також для осіб, які охороняються державою.

Спеціальні автобуси-шатли також курсуватимуть від аеропорту Жуляни до вулиці Володимирської. Очікується, що весь наземний громадський транспорт буде безкоштовним в день матчу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-