Збірна Німеччини сенсаційно вийшла у фінал чоловічого хокейного турніру

Збірна Німеччини сенсаційно вийшла у фінал чоловічого хокейного турніру

Олімпіада-2018
Укрінформ
Німці вибили головного фаворита - Канаду.   

В Пхьончхані зіграли другий півфінальний матч чоловічого хокейного турніру. Суперником збірної Олімпійських атлетів з Росії (ОАР) у «золотому» поєдинку несподівано стала команда Німеччини. Німці обіграла Канаду 4:3. Про це повідомляє Укрінформ.

Збірна Канади, навіть без гравців НХЛ, вважалась головним суперником ОАР у боротьбі за олімпійське «золото». Тому перемога канадців над Німеччиною, здавалось, була очевидно. Втім, після двох періодів фаворити поступалась 1:4. На шайби Мацека, Плахти, Мауера і Хагера канадці відповіли лише одним влучним кидком Брюле.

Читайте також: Збірна ОАР – перший фіналіст чоловічого хокейного турніру

В третьому періоді Канада зробила усе аби врятувати матч. Робінсон скоротив відставання в рахунку до 2:4, а воротар канадців Пулен відбив буліт Кахуна. Згодом Рой реалізував більшість. 3:4. Аби зрівняти рахунок канадці мали 10 хвилин, але своїми нагодам вони не скористались.

4:3 – Німеччина здобуває найгучнішу перемогу в своїй історії і тепер матиме шанс посперечатися за золоті медалі Олімпіади-2018.  

Фінальний матч Олімпіади-2018 зіграють в останній день Ігор 25 лютого. ОАР і Німеччина вийдуть на лід о 6-й ранку за київським часом.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-