Семенов про естафету: З другого кола відчув, що ноги не несуть зовсім

Семенов про естафету: З другого кола відчув, що ноги не несуть зовсім

Олімпіада-2018
Укрінформ
Український біатлоніст Сергій Семенов прокоментував свій виступ в олімпійській чоловічій естафеті, яка щойно закінчилася в Пхьончхані.

"Навіть з другого кола відчув, що ноги не несуть зовсім. На зубах дійшов друге коло. Виправдань знайти не можу, лижі добре працювали. Я просто розібраний, абсолютно. З тренерами пробували всі варіанти, крім того, щоб повністю зупинятися і відпочивати.

Дуже прикро, тому що було зроблено все і навіть більше для нашої підготовки. Мені особисто прикро за свій сезон і хлопцям, думаю, теж", - цитує Семенова Sport Arena

Нагадаємо, чоловіча збірна України з біатлону посіла у п'ятницю, 23 лютого, 9-те місце у завершальній гонці біатлонної програми Олімпійських Ігор-2018 у Пхьончхані (республіка Корея) - естафеті 4х7,5 км.

Читайте також: Українські біатлоністи прийшли дев'ятими в олімпійській естафеті

Українська команда у складі Артема Прими, Сергія Семенова, Володимира Семакова та Дмитра Підручного на 5 хвилин 00,8 секунди відстала від лідера, мала 2 штрафні кола і використала 9 додаткових патронів. Після першого етапу Прима передав естафету Семенову, показавши третій результат. Перемогли у цій гонці біатлоністи Швеції.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-