Велепець: З Валею Семеренко результат в олімпійській естафеті не був би кращим

Велепець: З Валею Семеренко результат в олімпійській естафеті не був би кращим

Укрінформ
Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепець прокоментував вибір учасників олімпійської естафети в Пхьончхані, до якого не потрапила олімпійська чемпіонка Сочі-2014 Валентина Семеренко.

"Це був вибір тренера, за який я відповідаю. Я вас запевняю, з Валентиною результат не був би кращим. Мені дуже шкода, що дівчата захворіли. Замість того, щоб відпочивати, вони лікувалися. Повноцінно почали тренуватися тільки, коли прилетіли до Пхьончхана. Просто не вистачило часу", - цитує Велепця Sport Arena

Нагадаємо, жіноча збірна України з біатлону не зуміла поборотися у четвер, 22 лютого, за чільні місця "білих" Ігор у Пхьончхані у своєму коронному виді - естафеті 4х6 км. Українська команда у складі Ірини Варвинець, Віти Семеренко, Юлії Джими та Анастасії Меркушиної прийшла на фініш 11-ю. Перемогла у цій естафеті збірна Білорусі.

Читайте також: Велепець: Підгрушна після хвороби не встигла набрати форму для участі в естафеті

Зазначимо, що на Олімпійських іграх-2018 у Пхьончхані (Республіка Корея) жіноча збірна України з біатлону в особистих гонках жодного разу не фінішувала в топ-10, що відбулося вперше з 2002 року.

Фото: xsport.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-