Велепець: Підгрушна після хвороби не встигла набрати форму для участі в естафеті

Велепець: Підгрушна після хвороби не встигла набрати форму для участі в естафеті

Олімпіада-2018
Укрінформ
Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепець розповів про принцип формування складу на сьогоднішню естафетну гонку на Олімпіаді в Пхьончхані.

"Склад на жіночу естафету ми формували за найостаннішими даними про стан дівчат. Шкода Олену Підгрушну, яка після практично трьох тижнів хвороби не встигла за 12 днів набрати ту форму, яка необхідна, щоб бігти останній етап на Олімпійських іграх. Вона сильно намагалася, але не вийшло. Перед змішаною естафетою вони з Анастасією Меркушиною бігли контрольне тренування, і стало зрозуміло, що Олені поки не вистачає сил на дистанції.

Що стосується інших дівчат, то Ірина Варвинець завжди відпрацьовує перший етап добре. У міксті Пхьончхана вона також зробила все, як слід. Мені шкода, що Валя Семеренко дуже багато хворіла, навіть під час Олімпіади. Був би великий ризик ставити її в естафету. Навантаження в біатлоні величезні, і не дай Бог, що б щось пішло не так. В естафетній гонці дівчата за команду завжди вичавлюють свій організм на 110 відсотків", - розповів Велепець у коментарі XSPORT

Читайте також: Варвинець, Віта Семеренко, Джима і Меркушина бігтимуть естафету у Пхьончхані

Нагадаємо, українські біатлоністки Ірина Варвинець, Віта Семеренко, Юлія Джима й Анастасія Меркушина сьогодні, 22 лютого, візьмуть участь в естафеті на Олімпійських іграх-2018 у Пхьончхані (Республіка Корея). Естафета розпочнеться о 13.15. Спортсменки  вийдуть на дистанцію під 4-м номером.

Фото: НОК України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-