Еліна Світоліна: З Осакою у мене було кілька важких матчів

Еліна Світоліна: З Осакою у мене було кілька важких матчів

Укрінформ
Четверта "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над японкою Наомі Осакою у сьогоднішньому матчі 1/4 фіналу "прем’єра" в Дубаї (ОАЕ).

"З Осакою у мене було кілька важких матчів. Мені потрібно було бути готовою до того, що вона повернеться до гри. У матчі, який ми провели в Токіо (2016 рік, 1:6, 6:3, 6:2 на користь японки), я вела в рахунку. Мене це трохи розчарувало, що я програла той поєдинок. Так що, зараз потрібно було бути готовою, що Осака підніме рівень своєї гри.

Сьогодні я боролася, чекала на свої шанси, намагалася заробити можливості для себе. Вона їх мені надала, а я зуміла скористатися.

Мене точно радує те, як я справляюся з тиском і важкими моментами. У мене було два хороших матчі. Я не можу сказати, що це був приголомшливий теніс, але коли мені було потрібно, я посилила гру і грала здорово", - цитує Світоліну btu.org.ua

Читайте також: Світоліна пройшла у півфінал тенісного турніру в Дубаї

У півфіналі турніру WTA Premier Dubai Duty Free Tennis Championships в Дубаї (ОАЕ) із загальним призовим фондом 2 млн 623 тис 485 доларів Еліна Світоліна зіграє з німкенею Анжелік Кербер (статистика зустрічей 6-5 на користь українки).

Фото: Jimmie48 Photography 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-