Ірина Варвинець: Враження від гонки жахливе

Ірина Варвинець: Враження від гонки жахливе

Олімпіада-2018
Укрінформ
Українська біатлоністка Ірина Варвинець поділилася враженнями від виступу у жіночій олімпійській естафеті, яка щойно закінчилася в Пхьончхані.

"Враження від гонки жахливе. Погода сьогодні не дуже приємна, не порадувала. Я не впоралася ні з чим - ні зі стріляниною, ні з ходом. Я все сприймаю, як звичайні змагання, як ті ж етапи Кубка світу, тільки називається дуже голосно - Олімпійські ігри. Ось і вся різниця.

Чи заважає тиск? Звичайно, заважає. Ти розумієш, що готувалася 4 роки, віддавала усі сили, майже вмирала на тренуваннях. Тому провалитися не дуже хочеться.

Дуже вдячна тим уболівальникам, які підтримують в будь-якому випадку, але, на жаль, у нас є дуже багато диванних експертів, які думають, що знають більше тренерів і спортсменів", - цитує Варвинець tribuna.com

Читайте також: Українські біатлоністки прийшли лише одинадцятими в олімпійській естафеті

Нагадаємо, жіноча збірна України з біатлону не зуміла поборотися у четвер, 22 лютого, за чільні місця "білих" Ігор у Пхьончхані у своєму коронному виді - естафеті 4х6 км. Українська команда у складі Ірини Варвинець, Віти Семеренко, Юлії Джими та Анастасії Меркушиної прийшла на фініш 11-ю. Перемогла у цій естафеті збірна Білорусі.

Фото: sport-xl.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-