Мурзін: Завдання українських баскетболістів на відбір чемпіонату світу – тільки перемоги

Мурзін: Завдання українських баскетболістів на відбір чемпіонату світу – тільки перемоги

Фото
Укрінформ
Головний тренер збірної України з баскетболу Євген Мурзін під час відкритого тренування команди оцінив став підготовки гравців до відбіркових матчів чемпіонату світу 2019 року проти Латвії і Швеції.

"Фізичним станом гравців я задоволений, атмосферою у колективі тим більше, усі працюють з бажанням. Думаю, з появою Пуха Джетера команда виглядатиме по-іншому. Це і професіонал класний і людина гарна. Герун і Кобець – новачки збірної. Вони – майбутнє збірної України. Сподіваюся вони допоможуть нам у цьому відборі. Завдання перед командою на ці матчі відбору – тільки перемоги", - цитує Мурзіна прес-служба ФБУ.

Підопічні Євгена Мурзіна провели відкрите тренування у малому залі київського Палацу спорту. Баскетболісти працювали над командною злагодженістю з урахуванням наявності в ігрових схемах новачків Олександра Кобця та Володимира Геруна. Також повернувся до лав збірної України Юджин Джетер, з появою якого від команди очікують нової якості гри.

Читайте також: Баскетбол: Мурзін викликав на матчі проти Латвії та Швеції 13 гравців

У кидкових вправах під одним кільцем працювали Кольченко, Джетер, Конєв, Лукашов, Кобець, Бобров. Протилежний кошик обстрілювали Пустовий, Мішула, Кравцов, Гладир, Зайцев і Герун. Пропустив тренування через погане самопочуття Олександр Липовий.

В’ячеслав Кравцов, капітан збірної України
В’ячеслав Кравцов, капітан збірної України

Наприкінці заняття Євген Мурзін і Пух Джеттер обговорили певні тактичні напрацювання.

Юджин (Пух) Джетер, гравець збірної України
Юджин (Пух) Джетер, гравець збірної України

Нагадаємо, підготовку до баскетбольних поєдинків у рамках відбору ЧС-2019 Латвія - Україна і Україна - Швеція українські спортсмени розпочали у понеділок, 19 лютого. 23 лютого у Ризі збірна України зіграє зі збірною Латвії, а 26 лютого у Києві прийматиме збірну Швеції.

Читайте також: Фесенко: Джетер посилить збірну України, але не має бути першою скрипкою

Зараз чоловіча збірна України з баскетболу посідає друге місце у групі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-