Фесенко: Джетер посилить збірну України, але не має бути першою скрипкою

Фесенко: Джетер посилить збірну України, але не має бути першою скрипкою

Укрінформ
Центровий італійського баскетбольного клубу "Авелліно" і збірної України Кирило Фесенко поділився очікуваннями від майбутніх матчів відбору Чемпіонату світу-2019 проти Латвії та Швеції.

Баскетболіст не гратиме у цих матчах через проблеми з коліном. Фесенко побажав національній збірній успіхів і перемог, а також розповів про адаптацію Пуха Джетера в збірній України.

"Нашій команді бажаю великого успіху і перемог в іграх з Латвією та Швецією. Буду дивитися і переживати. Чув, що Пух в команду має повернутися. Це сильний баскетболіст, без сумніву, але, напевно, не варто покладати занадто великі надії на Джетера. Він давно не грав з хлопцями, вже довго виступає у Китаї, і там він грає "рішалу", так би мовити. Пух дуже багато кидає, та й баскетбол там, в принципі, зовсім інший, рівень чемпіонату не той. Зараз у нього буде перед першою грою 3-4 тренування з командою - це дуже мало. Головне, щоб він зумів перебудуватися. Це досвідчений баскетболіст, у хороших відносинах з багатьма нашими хлопцями, справжній професіонал, але, я вважаю, що Денис Лукашов має стартувати з перших хвилин, брати на себе організацію. На перших порах так точно.

У нас є кілька лідерів, які грають у хороших чемпіонатах, зіграні між собою і в першу чергу, потрібно покладатися на цей кістяк. Джетер не має бути першою скрипкою - це на мій особистий погляд. Але, повторюся, дуже добре, що він збирається приїхати, це велике посилення для команди. Сподіваюся, Євген Вікторович предметно обговорить з ним своє бачення ролі Пуха на майданчику і всі будуть задоволені...", - написав Фесенко у своєму блозі на Sport.ua.

Раніше повідомлялось, що захисник китайського баскетбольного клубу "Тяньцзинь" Пух Джетер підтвердив своє бажання зіграти у лютому за збірну України.

Читайте також: Баскетбол: Пух Джетер зіграє за Україну проти Латвії і Швеції у лютому

Нагадаємо, 23 лютого у Ризі у рамках відбору на Чемпіонат світу-2019 з баскетболу збірна України зіграє зі збірною Латвії, а 26 лютого у Києві прийматиме збірну Швеції. Зараз збірна України посідає друге місце у групі.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-