Баскетбол: Пух Джетер зіграє за Україну проти Латвії і Швеції у лютому

Баскетбол: Пух Джетер зіграє за Україну проти Латвії і Швеції у лютому

Укрінформ
Захисник китайського баскетбольного клубу "Тяньцзинь" Пух Джетер підтвердив своє бажання зіграти у лютому за збірну України.

Під час зимового вікна відбору на Чемпіонат світу 2019 року Джетер приєднається до збірної України з баскетболу. Про це повідомляє офіційний сайт ФБУ

"Тяньцзинь" попри останні успіхи не зможе пробитися у плей-офф чемпіонату країни, виступи клубу закінчаться вже 11 лютого. Відтак жодних перешкод для того, щоб Джетер зіграв за Україну зі збірними Латвії і Швеції, немає.

Зазначимо, що у Китаї, як і у НБА, баскетбольні поєдинки тривають 48 хвилин. Статистика Джетера у китайській лізі: 29,3 очка, 4,4 підбирань і 6 результативних передач у середньому за гру.

У збірній України Джетер виступав на Євробаскеті-2013 і на Чемпіонаті Світу-2014. На останньому турнірі він здобував у середньому за гру по 15,4 очка, 3 підбирання і робив 5 результативних передач. На Євробаскеті у 2013 році показники Джетера були наступними: 13,5 очка, 3,5 підбирань, 4,1 передач.

Читайте також: Баскетбол: Північ переміг Південь в Матчі зірок української Суперліги

Нагадаємо, 23 лютого у Ризі у рамках відбору на Чемпіонат світу-2019 з баскетболу збірна України зіграє зі збірною Латвії, а 26 лютого у Києві прийматиме збірну Швеції. Зараз збірна України посідає друге місце у групі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-