Українські футзалістки мінімально поступилися суперницям з Португалії

Українські футзалістки мінімально поступилися суперницям з Португалії

Укрінформ
Жіноча збірна України з футзалу поступилася збірній Португалії у товариському поєдинку, який відбувся вчора ввечері в Ангра-ду-Ероїшму.

Спаринг між збірними двох країн проходив у рамках підготовки до відбіркового етапу на Євро-2019 з футзалу і закінчився перемогою господарів поєдинку з рахунком 3:2. Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

Матч розпочався у місті Ангра-ду-Ероїшму на острові Терсейра в Португалії о 23.00 за київським часом (20.00 – за місцевим). Стартову двадцятихвилинку підопічні Тараса Шпички провели досить впевнено. На сьомій хвилині гол до свого активу записала Анастасія Кліпаченко, і до перерви українкам вдалося закріпити свою перевагу. З передачі Таїсії Бабенко м’яч у ворота португалок забила Валерія Єрмоленко - 2:0. 

Але у другій половині матчу збірна Португалії почала грати активніше і зуміла змінити перебіг зустрічі, тричі відзначившись у воротах збірної України. Голи в активі Сари Феррейри, Ани Азеведо та Катії Моргадо.Таким чином, перший поєдинок у Португалії українські футзалістки завершили з мінімальною поразкою – 3:2.

Україну в цій зустрічі представляли: Вікторія Сагайдачна – Юлія Титова, Юлія Форсюк, Сніжана Воловенко, Ірина Бавзенюк, Олена Цикаленко, Юлія Дударчук, Валерія Єрмоленко, Анна Сидоренко, Анастасія Кліпаченко, Маргарита Мочалова, Анна Шульга, Таїсія Бабенко, Ірина Дубицька.

Читайте також: Футзал: сьогодні жіноча збірна України зіграє з командою Португалії

Завтра на жіночу збірну очікує ще один контрольний матч. Суперником збірної України стане збірна Азорських островів. Початок зустрічі о 22.00 за київським часом.

Фото: ФФП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-