Ще двоє українських атлетів виконали нормативи на зимовий чемпіонат світу

Ще двоє українських атлетів виконали нормативи на зимовий чемпіонат світу

Укрінформ
В останній тиждень терміну, який Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) відвела на виконання нормативів, перелік українських атлетів, яким вони підкорилися, поповнився двома прізвищами.

На змаганнях у Стамбулі Віталій Бутрим та Анна Рижикова на 400-метрівці вклалися у встановлений IAAF час. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

Таким чином, нормативи на чемпіонат світу з легкої атлетики у приміщенні виконали 11 українських атлетів – 2 чоловіка і 9 жінок. Ще декілька атлетів мають шанс потрапити на світову першість за добиранням IAAF. Крім цього, кожна країна може виставити на чемпіонаті світу команди на змагання естафет 4х400 метрів (до 6 атлетів включно у чоловіків та жінок).

Нагадаємо, у рейтингу семиборців Олексій Кас’янов наразі йде 5-м, отже має право розраховувати на запрошення від міжнародної федерації.

Нормативи у жінок виконали: Христина Стуй, Анна Рижикова, Ольга Бібік, Ольга Ляхова, Анастасія Ткачук, Анна Плотіцина, Юлія Левченко, Оксана Окунєва, Ольга Голодна.

Читайте також: 9 українців виконали нормативи на чемпіонат світу з легкої атлетики у приміщенні

Чемпіонат світу з легкої атлетики у приміщенні пройде у Бірмінгемі (Англія) з 2 по 4 березня. У кожній дисципліні одну країну може представляти не більше двох атлетів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-