Абраменко отримав

Абраменко отримав "золото" на церемонії нагородження у Пхьончхані

Олімпіада-2018
Укрінформ
На головному спортивному форумі Планети, який зібрав кращих з найкращих спортсменів з 92-х країн світу, на честь України сьогодні замайорів синьо-жовтий прапор та пролунав гімн країни.

Український фристайліст Александр Абраменко отримав "золото" Олімпіади-2018, яке виборов учора у суперфіналі змагань з лижної акробатики. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Почесну місію вручити медаль найвищого ґатунку першому Олімпійському чемпіону серед чоловіків в історії виступів збірної команди незалежної України отримав член Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету, Олімпійський чемпіон, президент НОК України Сергій Бубка.

Читайте також: Олімпійський чемпіон Олександр Абраменко: Я неймовірно щасливий!

Нагадаємо, український фристайліст Александр Абраменко 18 лютого став олімпійським чемпіоном XXIII Ігор у Пхьончхані (Республіка Корея). У суперфіналі змагань з лижної акробатики Абраменко виконав стрибок Back Full-Full-Double Full і набрав найкращу суму балів - 128,51. Срібну медаль здобув китаєць Цзя Цзунян (128,05 бала), бронзову - Ілля Буров з команди "ОАР" (122,17). 

Абраменко отримав "золото" на церемонії нагородження у Пхьончхані / Фото: http://noc-ukr.org

Фото: http://noc-ukr.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-