Олімпійський чемпіон Олександр Абраменко: Я неймовірно щасливий!

Олімпійський чемпіон Олександр Абраменко: Я неймовірно щасливий!

Олімпіада-2018
Укрінформ
Новоспечений олімпійський чемпіон Пхьончхана - український фристайліст Олександр Абраменко після свого сьогоднішнього тріумфу не стримував емоцій.

Під час бесіди з прес-службою НОК спортсмен підкреслив, що для нього дуже почесно стати став першим українцем, який здобув олімпійську медаль у фристайлі.

"Я неймовірно щасливий! Важко передати свої емоції та відчуття! Безмежно радий бути першим українцем, який здобув олімпійську медаль у фристайлі. Не можу в це повірити.  Сьогодні до останньої секунди була дуже напружена боротьба. Нервовими були й хвилини очікування останнього стрибка. Відзначу, що мій фінальний стрибок був найкращим у сезоні. Піти на його виконання - це був великий ризик, але я впорався і, думаю, виправдав не тільки свої очікування, а й всієї України", - сказав Олександр.

Читайте також: УКРАЇНЕЦЬ АБРАМЕНКО ВИГРАВ "ЗОЛОТО" ПХЬОНЧХАНА

Нагадаємо, у суперфіналі змагань Ігор-2018 з лижної акробатики Олександр виконав стрибок Back Full-Full-Double Full і набрав найкращу суму балів - 128,51. Срібну медаль здобув китаєць Цзя Цзунян (128,05 бала), "бронза" в активі Іллі Бурова з команди "ОАР" (122,17). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-