CAS відкрив справу стосовно російського призера з керлінгу за допінг

CAS відкрив справу стосовно російського призера з керлінгу за допінг

Олімпіада-2018
Укрінформ
Спортивний арбітражний суд (CAS) у Лозанні (Швейцарія) підтвердив, що саме російський керлінгіст Олександр Крушельницький попався на допінгу на Олімпіаді в Пхьончхані (Республіка Корея).

Антидопінговий відділ CAS опублікував прес-реліз, в якому повідомив про відкриття справи щодо Крушельницького. У доступному для огляду майбутньому спортсмена можуть відсторонити і анулювати його результати. Про це повідомляє Sport Arena

Нагадаємо, один з допінг-тестів російського керлінгіста Крушельницького дав позитивний результат на мельдоній. Тренерський штаб команди Олімпійських атлетів з Росії (ОАР) підтвердив інформацію журналістів про позитивну допінг-пробу А, але не став називати прізвище спортсмена.

Зазначимо, що мельдоній потрапив до списку заборонених препаратів з 1 січня 2016 року і відразу ж став джерелом масових позитивних проб, особливо у російських спортсменів.

Читайте також: У Пхьончхані російського спортсмена спіймали на допінгу

Нагадаємо, 13-го лютого Олександр Крушельницький в парі з Анастасією Бризгаловою завоював бронзову медаль зимових Ігор-2018 у дабл-міксті. У поєдинку за третє місце росіяни здолали Норвегію з рахунком 8:4.

Фото: Eurosport

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-