Підгрушна готується до естафети і не планує завершувати кар’єру

Підгрушна готується до естафети і не планує завершувати кар’єру

Олімпіада-2018
Укрінформ
Президент ФБУ не знає, чи набере Підгрушна форму до естафетної гонки. 

Президент федерації біатлону України (ФБУ) Володимир Бринзак спростував свою ж заяву про те, що Олена Підгрушна закінчує кар'єру. Про це повідомляє XSport.

«Олена Підгрушна продовжує тренуватися, відновлювати свою форму після хвороби. Можливо, ми побачимо її в естафеті, але поки що вона не в тих кондиціях, які дозволяють виступати на Олімпійських іграх. Проте, у нас ще є час до естафети.

Подивимося, як воно буде далі. У Кореї вона ще проходить акліматизацію, конкретніше буде видно пізніше, на 9-10 день перебування тут.

Читайте також: Тренер українських біатлоністів: Я не скидаю з себе провину за результат команди

Також Підгрушна мені повідомила, що не планує завершувати кар'єру. Я перед нею вибачився, бо думав, що через проблеми, які у неї виникли останнім часом, вона не захоче продовжувати виступати. Але вона сказала, що ще планує бігати.

Я їй теж сказав, що ми не заперечуємо, а тільки за, щоб вона бігала ще дві Олімпіади. Віта Семеренко також хоче продовжувати виступати», - сказав Бринзак.

Нагадаємо, Олена Підгрушна через хворобу тривалий час не тренувалася напередодні Олімпіади. У Пхьончхан її взяли запасною і вона вже пропустила три особисті гонки.  

Жіноча естафета на Олімпіаді-2018 відбудеться 22 лютого. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-