Тренер українських біатлоністів: Я не скидаю з себе провину за результат команди

Тренер українських біатлоністів: Я не скидаю з себе провину за результат команди

Олімпіада-2018
Укрінформ
Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра прокоментував виступи своїх підопічних на Олімпіаді-2018, жоден з яких не кваліфікувався на недільну гонку з масовим стартом.

"Мені незрозуміло, чому в спринті так виступили Підручний та Прима. За день до гонки вони відчували себе дуже добре, зі стрільби робили все правильно, було все як треба. Не можу зрозуміти, чому такий спад у двох найкращих спортсменів в команді. Підручний, якби показав навіть свій середній хід з нулями, був би набагато краще у спринті.

Підручний в ці дні відпочивав, був зі мною на хокеї перед індивідуальною гонкою, ми вболівали за Словаччину. Він трохи відпочив психологічно і фізично. Будемо дивитися на нього вже на тренуванні. Я знаю його дуже добре, тому буду бачити по ногах, чи встиг він повернутися до тої форми, яку мав за кілька днів до старту Олімпійських ігор.

Я не хочу скидати з себе провину за результат спортсменів. Я головний тренер команди, а тому відповідаю за все, що в ній відбувається. Я не забобонна людина, вірю тільки у свою роботу і своїх спортсменів, тому я не можу говорити, що нам десь не пощастило. Підручний у важких умовах спринту стрельнув нуль і сценарій змагань був такий, що все йшло як треба.

Бачимо, що суперники в естафеті будуть дуже сильні. Нам потрібно бути навіть не на 100% готовими, а більше. Але ми здатні показати хороший результат.

Передаю привіт всім уболівальникам з України. Ми хочемо зробити так, щоб у вас було більше радості від наших виступів, але спорт такий, що іноді зробиш все, а воно назад не повернеться", - цитує Санітру Sport Arena

Читайте також: Норвезький біатлоніст Йоганнес Бьо виграв "золото" в індивідуальній гонці

Нагадаємо, кращим серед українських біатлоністів в індивідуальній гонці на Олімпіаді, яка проходить у Пхьончхані (Республіка Корея), став Артем Тищенко з чистою стрільбою - 29 місце. Володимир Семаков (1 промах) фінішував 31-м, Артем Прима (4) - 46-м, Сергій Семенов (3) - 53-м з 86-ти учасників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-