Павелко: Ніхто не знає, коли суд винесе вирок у «маріупольскій справі»

Павелко: Ніхто не знає, коли суд винесе вирок у «маріупольскій справі»

Укрінформ
На думку президента ФФУ, на вирок доведеться чекати кілька днів, або навіть кілька тижнів. 

Президент Федерації футболу України (ФФУ) Андрій Павелко дав коментар після засідання CAS у справі про матч «Маріуполь» - «Динамо». Про це він розповів в коментарі телеканалу «Футбол 1».

«Ніхто не знає, коли суд винесе вирок. Це відбудеться протягом декількох днів, до кінця тижня або протягом декількох тижнів. Їм потрібно порадитися, прописати рішення і мотиваційну частину. В яку б сторону не було б прийнято рішення, вони повинні пояснити, чому його прийняли», - розповів Павелко

Напередодні відбулося засідання Спортивного арбітражного суду (CAS) в Лозанні, який вислухав представників київського клубу і федерації.

Читайте також: Футбольний агент: Матч «Маріуполь» - «Динамо» переграють, кияни заплатять штраф

Нагадаємо, що перша, молодіжна та юнацька команди «Динамо» не приїхали до Маріуполя влітку на матчі чемпіонату, вимагаючи гарантій безпеки. У силових структурах, однак, такі гарантії клубу не надали. При цьому решта команд УПЛ їздили до Маріуполя на матчі, і поєдинки проходили без жодних ексцесів.

За неприбуття на матч КДК ФФУ після тривалої затримки таки зарахував «Динамо» технічну поразку (0:3), після чого клуб звернувся до Лозанни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-