Футзал: жіноча збірна Португалії визначила свій склад на спаринг з Україною

Футзал: жіноча збірна Португалії визначила свій склад на спаринг з Україною

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної Португалії Луїш Консейсайо оприлюднив список з 14-ти гравців, які візьмуть участь у товариському матчі проти збірної України.

Цим товариським поєдинком жіночі збірні Португалії та України розпочнуть підготовку до відбіркових кваліфікаційних турнірів до першого жіночого чемпіонату Європи з футзалу, які заплановані на серпень 2018 року. Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

До складу збірної Португалії увійшли представники п’яти клубів:
"Вермоім" - Ана Азеведо, Карла Ванесса;
"Новасемененте Каваліньо" - Піско, Анжеліка Алвеш, Ненсі Мерседес;
"Бенфіка" - Інеш Фернандеш, Жаніс Сілва, Сара Феррейра, Ана Катаріна;
"Санта Луція" – Дані;
"Спортинг" - Марія Роша, Таня Соуза, Крістіана Коста, Катя Моргадо.

Серед португальських спортсменок варто відзначити двох футзалісток. Ана Катаріна за опитуванням відомого порталу "Футзалпланет" у 2017 році посіла друге місце в номінації "Найкращий жінка-голкіпер світу", а Жаніс Сілва стала шостою у номінації "Найкраща футзалістка світу".

Головний тренер жіночої збірної України Тарас Шпичка визначиться зі складом нашої команди на матч з Португалією найближчими днями.

Матч Португалія – Україна відбудеться 20 лютого у місті Ангра-ду-Ероішму, розташованому на одному з Азорських островів. Початок о 20.00 за місцевим часом. Наступного дня жіноча збірна України зіграє ще одну зустріч – з одним із місцевих клубів.

Читайте також: Португалія вперше стала чемпіоном Європи з футзалу

Нагадаємо, фінальна частина жіночого чемпіонату Європи стартує 14 лютого 2019 року. В ній візьмуть участь 4 збірні, які стануть переможцями чотирьох кваліфікаційних турнірів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-