Ліга чемпіонів УЄФА:

Ліга чемпіонів УЄФА: "Манчестер Сіті" розгромив "Базель", в Турині - бойова нічия

Укрінформ
У Базелі і Турині відбулися перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Футболісти англійського клубу "Манчестер Сіті" з рахунком 4:0 розгромили у вівторок на виїзді швейцарський "Базель", а італійський "Ювентус" вдома не втримав перемогу над англійським "Тоттенгемом" з Лондона - 2:2, повідомляє Укрінформ.

Початок розгрому на "Санкт-Якоб Парк" в Базелі на 14-й хвилині точним ударом головою поклав Ількаєв Гюндоган. Бернарду Сілва на 18-й хвилині розвинув успіх "Манчестер Сіті". На 23-й хвилині своїм 14-м голом у цьому році Агуеро довів рахунок до великого, а відразу після перерви Гюндоган (53) оформив дубль.

У Турині "Ювентус" і "Тоттенгем" обмінялися голами Гонсало Ігуаїна (2-а і 9-а хвилини), Гаррі Кейна (35) і Крістіана Еріксена (71).

Доля обох протистоянь вирішиться 7 березня на аренах "Етіхад" в Манчестері і "Вемблі у Лондоні.

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: на матч "Шахтар" – "Рома" продано вже 30 тисяч квитків

Перші матчі у парах "Реал" (Іспанія) - "Парі Сен-Жермен" (Франція) і "Порту" (Португалія) - "Ліверпуль" (Англія) відбудуться 14 лютого, повторні - 6 березня.

Наступного тижня пройдуть ще чотири гри 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. 20 лютого: "Баварія" (Німеччина) - "Бешикташ" (Туреччина), "Челсі" (Англія) - "Барселона" (Іспанія); 21 лютого: "Шахтар" (Україна) - "Рома" (Італія), "Севілья" (Іспанія) - "Манчестер Юнайтед" (Англія). Поєдинки у відповідь намічені на 13-14 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-