Світоліна про жеребкування Кубка Федерації: У Канаді завжди непросто грати

Світоліна про жеребкування Кубка Федерації: У Канаді завжди непросто грати

Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна прокоментувала результати жеребкування плей-офф Другої Світової групи Кубка Федерації, за результатами якої наша команда зіграє в гостях з Канадою.

"На мій погляд жеребкування досить хороше, могло бути трохи гірше, оскільки інші команди мають більш сильних і більш рейтингових гравців. З іншого боку, на нас буде великий тиск і очікування, оскільки ми не маємо права програвати цей матч, і, звичайно, в цьому плані буде досить важко.

Прикро, що граємо не вдома в Україні, перед своїми вболівальниками, але такий жереб. У Канаді завжди непросто грати, там дуже добре підтримують своїх гравців, завжди повні трибуни. Але для мене це точно не буде великою проблемою, оскільки мені подобається виступати на великих стадіонах і це навіть додає додаткову мотивацію. Думаю, що ми будемо готові до поєдинку, у нас сильна команда. Ми завжди віддаємося на сто відсотків в матчах за збірну і в цій грі зробимо для перемоги все від нас залежне". – цитує Світоліну btu.org.ua

Нагадаємо, за результатами сьогоднішнього жеребкування, тенісистки національної збірної України зустрінуться в гостях з Канадою у матчах плей-офф Другої Світової групи Кубка федерації. Зустріч пройде 21-22 квітня.

Читайте також: Теніс: збірна України в Кубку Федерації зіграє у гостях з канадійками

Минулої неділі збірна України, яка виступала без лідерів Еліни Світоліної та Лесі Цуренко, поступилася в Канберрі австралійкам з рахунком 2:3.  

Фото: womenstennisblog

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-