Сидорчук про матч АЕК –

Сидорчук про матч АЕК – "Динамо": Ключовими стануть перші 20 хвилин

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" і збірної України Сергій Сидорчук розповів про свою реабілітацію після операції на коліні та підготовку команди до першого поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького АЕКа.

"Перші два тижні зборів я займався в тренажерному залі. Між зборами злітав в Барселону, до лікаря, який мене оперував. Лікар подивився коліно, викачав звідти рідину, дав відповідні рекомендації. Потім приступив до пробіжок. По м’ячу ще не можна бити, але пару передач віддав. Головне, без різких рухів.

Щодо підготовки команди, то перший збір давався хлопцям важко. Навантаження були хороші, на їх фоні і проводилися контрольні матчі. На другому етапі стало набагато краще. У деяких поєдинках хлопці виглядали дуже пристойно, а результати бігової роботи, які нам вивішували, підтверджували, що команда готова. Тепер залишилося впоратися з психологією - все-таки АЕК знаходиться в постійному ігровому ритмі. Тут ми з суперником – у різних вагових категоріях.

Читайте також: "Олімпіакос" позбавили трьох очок за поведінку футбольних фанатів

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич літав на матч АЕКа. Сказав, що у поєдинку з "Олімпіакосом" була справжня битва - команди зробили без малого 60 фолів. Так що ми теж готуємося до важкого матчу. Знаємо, що АЕК мало пропускає.

Чи важливо буде витримати стартовий відрізок виїзної зустрічі і вдало увійти в гру? Думаю, так - ключовими стануть перші 20 хвилин. Але цей плюс, про який ми говоримо, можна перетворити в мінус. АЕК постійно проводить по дві гри на тиждень, і у футболістів десь вже може накопичитися втома, яку ми спробуємо взяти своєю свіжістю.

У нас вже було одне теоретичне заняття, присвячене грі грецького колективу. Ми звернули увагу на те, як суперник виходить з оборони до атаки. У чемпіонаті Греції у них може бути інший стиль, але в Лізі Європи АЕК забив лише один м'яч після позиційної атаки. Все інше – контратаки", - цитує Сидорчука zbirna.com

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: "Динамо" дозаявило чотирьох футболістів

Нагадаємо, київське "Динамо" першим з усіх українських клубів поновлює сезон - вже у четвер, 15 лютого, команда зіграє перший поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького АЕКа. Сьогодні "Динамо" вирушає до Афін прямо зі збору в Іспанії.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-