Футбол:

Футбол: "Зірка" не запрошуватиме нових легіонерів на другу частину сезону

Укрінформ
Кропивницький футбольний клуб "Зірка" вирішив не запрошувати до складу нових легіонерів на весняну частину чемпіонату України.

Останнім часом тренерський штаб на чолі з Романом Монаревим переглядав тільки гравців з України і якщо у команди будуть ще новачки, то вони будуть українцями. Про це повідомляє Sport Arena

Таке рішення прийняло керівництво клубу. Пов'язане воно із ситуацією навколо трьох легіонерів команди - Арно Геджа, Сесе Пепе і Хішама Ель-Хамдауї. Геджа із запізненням повернувся до розташування "Зірки" і грав у спарингах, інших двох досі немає у складі і неясно, чи залишаться вони у клубі. Пепе взимку їздив на перегляд до московського ЦСКА, але російський клуб не підписав француза.

Швидше за все, у весняній частини чемпіонату України за "Зірку" гратимуть три легіонери – Гедже, Арман Оганесян з Вірменії та білорус Глєб Рассадкін.

Зараз єдиним новачком у команді залишається захисник Антон Братков, який перейшов з "Десни".

Читайте також: Футбол: Артем Фаворов змінив "Зірку" на "Десну"

Зазначимо, що взимку кропивницький клуб зазнавав фінансових труднощів, наслідком яких, серед іншого, стало проведення тренувальних зборів не за кордоном, а в Нікополі. "Зірка" обіцяла розібратися з проблемами до 18 лютого і виплатити борги гравцям.

Фото: С. Пепе, pfc-cska.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-