Футбол:

Футбол: "Динамо" зможе дозаявити голкіпера Бойка в Лігу Європи

Укрінформ
Травма, через яку футбольний воротар київського "Динамо" Георгій Бущан вибув з ладу мінімум на шість тижнів, змусила керівництво клубу в оперативному режимі шукати голкіпера. Адже вже найближчого четвера команда має зіграти в 1/16-й Ліги Європи в Афінах із грецьким АЕКом.

Тому прихід до "Динамо" на правах оренди з турецького "Бешикташа" 30-річного голкіпера збірної України Дениса Бойка виглядає цілком логічним, вважає Zbirna.com

"Динамо" зможе дозаявити голкіпера в Лігу Європи попри те, що термін дозаявок уже закінчився. Враховуючи травму Бущана і перехід до "Депортиво" Максима Коваля, у розпорядженні Олександра Хацкевича залишилися два голкіпера - Артур Рудько (за списком А) і Володимир Маханьков (за списком В). Якщо клуб не може розраховувати на послуги щонайменше двох голкіперів, внесених до списку А, через травму або тривалу хвороби, він має право дозаявити ще одного воротаря (пункт 43.05 Регламенту Ліги Європи)", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Футбол: київське "Динамо" розгромило "Відеотон" на зборі в Іспанії

Нагадаємо, Бойко залишив "Динамо" влітку 2014 року, перейшовши до "Дніпра". Потім він виступав за "Бешикташ" та іспанську "Малагу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-