Українські олімпійці отримають додаткову підтримку від мецената

Українські олімпійці отримають додаткову підтримку від мецената

Укрінформ
Відомий український бізнесмен і меценат Павло Фукс прийняв рішення підтримати нашу збірну на зимових Олімпійських іграх-2018 в Пхьончхані.

Кожен відчизняний атлет, який завоює олімпійську медаль, отримає від нього грошову винагороду: за "золото" - 50 тис дол, за "срібло" - 25 тис, за "бронзу" - 15 тис. Аналогічий бонус матиме тренер переможця, повідомили у прес-службі НОК.

"Радує, що окрім традиційної державної підтримки і премій для медалістів Олімпійських ігор, наші олімпійці отримують підтримку від українських бізнесменів і меценатів. Соціальна відповідальність вітчизняного бізнесу, готовність підтримати тих, хто своїми перемогами прославляє країну у світі, має величезне значення, особливо у такі непрості часи. Упевнений, що у такій взаємодії ми зможемо разом сприяти зростанню здорової української нації і вихованню нових чемпіонів", - зазначив президент НОК України Сергій Бубка, висловивши вдячність Павлу Фуксу за підтримку олімпійської збірної. 

Читайте також: Олімпіада-2018: Підручний першим з українців стартує у біатлонному спринті

Нагадаємо, що від держави українські олімпійці за "золото" Пхьончхана-2018 отримають 125 тис дол, за "срібло" - 80 тис за "бронзу" - 55 тис. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-