Хацкевич: Гра в один дотик є однією з вимог

Хацкевич: Гра в один дотик є однією з вимог "Динамо"

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував переможний для його команди матч проти "Хебей Чайна Форчун".

"Збори добігають кінця, тому, звичайно, приємно здобути перемогу. У першому таймі не вистачало бійцівських якостей, коли, на відміну від суперника, наші футболісти грали доволі пасивно. А от після перерви ми почали грати активніше, агресивніше у відборі, компактніше – загалом, додали як у русі, так і в якості гри.

Чим ближче до штрафного майданчика, тим швидше потрібно грати. Коли йде гра в один дотик, то супернику завжди важко. Тому це є однією з наших вимог", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Нагадаємо, 7 лютого "Динамо" на другому зборі в Іспанії у третьому товариському матчі переграло китайський "Хебей Чайна Форчун" з рахунком 2:1. М’ячі кияни забивали зі стандартів - Віктор Циганков ефектно пробив зі штрафного, а Жуніор Мораес реалізував пенальті.

Читайте також: «Динамо» обіграло китайський «Хебей»

Відео кращих моментів:

Наступний спаринг "Динамо" проведе сьогодні, 8 лютого, проти іншого китайського клубу – "Тяньцзінь Теда". Початок матчу 0 17.30.

Перший офіційний матч у 2018 році команда проведе 15 лютого з АЕКом в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-