Гераскевич: На Олімпіаді планую показати свій найкращий рівень

Гераскевич: На Олімпіаді планую показати свій найкращий рівень

Фото
Укрінформ
Перспективний український спортсмен, перший в історії україни скелетоніст-олімпієць Владислав Гераскевич поділився першими враженнями від Пхьончхана та очікуваннями від Олімпіади-2018.

"Атмосфера чудова. Звичайно, є багато спільного з Юнацькими Олімпійськими іграми, але рівень змагань і організацій набагато вищий. Враження гарні: затишні кімнати для проживання, великий вибір їжі.

Не думаю над тим, що я перший український скелетоніст на Олімпійських іграх. Просто концентруюсь на своїх виступах. На трасі у Пхьончхані вже виступав. Тоді в жовтні на передолімпійському тижні до неї було багато зауважень щодо якості. Тоді залучали експертів з інших країн і удосконалювали трек. Пізніше санкарі, які виступали там після нас, вже позитивно відгукувались. Сьогодні плануємо побачити трасу на власні очі, вивчити її.

Зараз тренуюсь з ухилом на фізичну підготовку, приділяю увагу біговому компоненту. Пізніше у всіх учасників заплановано 5 офіційних тренувань з двома заїздами під час кожного. Для мене на цих Олімпійських іграх важливо показати свій найкращий рівень і набратися безцінного олімпійського досвіду. Потрапити до 30-ти найкращих скелетоністів світу, позмагатись з ними на найголовніших стартах чотириріччя - це багато значить. У нас з батьком-тренером є чітка програма дій до Олімпійських ігор-2022 в Пекіні. Там вже поборемось за високий результат", - розповів Гераскевич прес-службі НОК України.

Нагадаємо, Владислав Гераскевич став першим в історії українським скелетоністом, який візьме участь в Олімпійських іграх. На ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх 2016 року в Ліллехаммері Владу була довірена висока честь пронести прапор України на церемонії відкриття престижного світового форуму.

Читайте також: Скелетоніст Гераскевич зустрівся з президентом МОК Бахом у Пхьончхані

Олімпійські ігри 2018 року стартують в корейському Пхьончхані 9 лютого.

Фото: facebook/НОК України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-