Заявки на участь у Іграх нескорених-2018 приймаються до 25 лютого - ДПСУ

Заявки на участь у Іграх нескорених-2018 приймаються до 25 лютого - ДПСУ

Укрінформ
Збір заявок від кандидатів на участь у Іграх нескорених-2018 триватиме до 25 лютого.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Триває збір заявок на участь у Іграх нескорених-2018. Збір заявок від кандидатів триватиме до 25 лютого", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у ДПСУ, з 10 по 24 березня у Львові, Одесі, Києві пройдуть спортивні тестування у шести спортивних дисциплінах: атлетика (біг та штовхання ядра), стрільба з лука, плавання, пауерліфтинг, веслування на тренажерах, велоспорт на шосе.

Національні Ігри нескорених у Києві пройдуть 12-13 травня. Офіційне оголошення складу національної збірної відбудеться 1 червня 2018 року.

Читайте також: Подвиг Героїв Крут демонструє, що перемагають нескорені - Климпуш-Цинцадзе

Зареєструватися на відкриті спортивні тестування та на участь в національних Іграх нескорених-2018 можуть ветерани та чинні військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій в зоні АТО або під час миротворчих операцій за участю України. Реєстрація заявки на відкриті спортивні тестування є обов’язковою для всіх охочих і доступна за посиланням.

Цьогорічні Ігри нескорених пройдуть з 20 по 27 жовтня у Сіднеї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-