Хацкевич: Починаємо давати команді інформацію про АЕК

Хацкевич: Починаємо давати команді інформацію про АЕК

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» задоволений першим таймом спарингу з «Естерсундом» і не поспішає випускати на поле новачка Самбрано. 

Тренер «Динамо» Олександр Хацкевич поділився думками про контрольний матч з «Естерсундом» (2:2), а також розповів про підготовку до матчу Ліги Європи проти АЕКа. Про це повідомляє офіційний сайт «Динамо».

«Ми повністю контролювали хід матчу, до 30-ї хвилини суперник жодного разу не підійшов до нашого штрафного майданчику. Але, м'яко кажучи, нехлюйство чи розслабленість призвела до пенальті в наші ворота. Що стосується другого пропущеного м'яча, тобто правила «фейр-плей», і якщо гравець лежить на полі після фолу, то потрібно хоча б не розвивати свою атаку... Але потрібно бути готовими і до цього.

А в цілому, якщо брати по тайму, то перші 45 хвилин ми провели досить впевнено і агресивно, накривали високо, мали хороші переходи з оборони в атаку. В кінці поєдинку, звичайно, позначилася втома, можливо, і тому, що вчора у нас було два тренування. Більшість гравців зіграли по 90 хвилин і ми бачимо, хто в якому стані і як переносить навантаження.

Читайте також: Футбол: київське "Динамо" зіграло внічию з "Естерсундом" на зборі в Іспанії

Щодо Карлоса Самбрано, то у нього великий досвід міжнародних ігор, плюс вік вже досить зрілий - 28 років. Інша справа, в якому стані він приїхав до нас. Тому ми не поспішаємо з моментом, коли він зможе виходити на футбольне поле. Також зазначу, що ми взяли його для того, щоб він склав конкуренцію тому ж Євгену Хачеріді.

Ще не навантажуємо хлопців інформацією про АЕК. В неділю я відвідаю особисто матч чемпіонату Греції «Олімпіакос» - АЕК, який пройде в Піреї, після чого почнемо поступово давати інформацію про команду суперника», - розповів Хацкевич.

Нагадаємо, 15 лютого «Динамо» на виїзді зіграє перший матч плей-офф Ліги Європи з АЕКом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-