Марта Костюк: Мені здається, я можу поборотися з усією командою Австралії

Марта Костюк: Мені здається, я можу поборотися з усією командою Австралії

Укрінформ
Наша талановита тенісистка впевнена у своїх силах після перемоги на турнірі в Австралії. 

15-річна українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала перемогу на турнірі в Берні і про плани на сезон. Про це повідомляє «Большой теннис Украины».

«Попри те, що я вела в рахунку, матч все одно виявився напруженим до самого кінця. Лаяла я себе на корті, бо дуже сильно втомилася. Наприклад, в Мельбурні я могла контролювати свої емоції під час матчів, але пострибати перед подачею або прийомом, як тут, не могла.

А тут вийшло навпаки - пострибати могла, а впоратися з емоціями мені не вдавалося. На переходах я сідала, намагалася себе заспокоїти, але у мене просто не виходило це зробити.

Попадання в Топ-200 це не потрапляння в Топ-100, тому плани не сильно змінюються. Після Кубка Федерації я їду в Китай на два турніри ITF з призовим фондом $60 000, а після них поки планів немає. Але я не думаю, що вони сильно зміняться.

Читайте також: Марта Костюк виграла тенісний турнір в Австралії

Стосовно наших шансів у матчі з австралійками, то я думаю, що у нас їх достатньо. Шанси є завжди. Мені здається, я можу поборотися з усією командою Австралії», - сказала Костюк.

Нагадаємо, Марта Костюк перемогла на турнірі Міжнародної федерації тенісу (ITF) Womens Circuit в австралійському місті Берні (призовий фонд $60 тисяч).  У фіналі 15-річна киянка за 1 годину 8 хвилин здобула упевнену перемогу над посіяною під 1-м номером 25-річною швейцаркою Вікторією Голубич - 6:4, 6:3,

У цьому сезоні Марта Костюк встигла дебютувати в основній сітці турніру Великого шлема, сенсаційно діставшись до третього кола Australian Open, а на наступному тижні 15-річна тенісистка очолить збірну України в матчі Кубка Федерації проти Австралії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-