Новачок Самбрано: Я в курсі, що мій номер 2 є знаковим у

Новачок Самбрано: Я в курсі, що мій номер 2 є знаковим у "Динамо"

Укрінформ
Новачок київського футбольного клубу "Динамо" Карлос Самбрано поділився враженнями від перших днів перебування в команді.

"Звичайно, приємно було познайомитися зі своїми новими партнерами, влитися в колектив. Що стосується безпосередньої роботи на тренуванні, то я не брав участі в тих же квадратах або двосторонці на міні-ворота, а працював індивідуально разом з тренером з фізпідготовки. Сподіваюся, в найближчі дні ближче познайомлюся з хлопцями, коли приєднаюся до них вже в ігрових вправах.

Щодо ігрової практики. Справа в тому, що за характером я досить жорсткий, тому для мене не складе особливих труднощів набрати форму протягом найближчого тижня для того, щоб відповідати тому рівню, який вимагають тренери, і бути готовим до участі в контрольних матчах, які команда проведе на цьому зборі.

Читайте також: Хацкевич: Самбрано давно не грав і не тренувався, але насправді він боєць

Якщо зажадає ситуація, можу зіграти і на правому фланзі оборони, але звична для мене позиція - це центр захисту.

У перший же день зборів ми розмовляли з головним тренером. Олександр Хацкевич сказав, що під номером 2 виступав не тільки він сам, але і його асистент Олег Лужний. Тому, я в курсі, що 2 є знаковим номером у "Динамо". Сподіваюся, він стане вдалим для мене і я принесу багато користі команді.

Я не звик говорити про свої сильні якості - нехай краще мене оцінюють по тому, що я показую на футбольному полі. Але коли я виходжу на гру, то віддаюся повністю і намагаюся принести максимум користі для команди.

Що можу сказати про АЕК? Це досить бойовита команда, яка дуже добре діє в захисті. Нам доведеться докласти максимум зусиль, щоб пройти їх", - розповів Самбрано прес-службі ФК "Динамо". 

Читайте також: Футбол: Хацкевич у неділю відвідає в Афінах матч суперника "Динамо" у Лізі Європи

Нагадаємо, матч АЕК - "Динамо" 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА  відбудеться 15 лютого в Афінах, матч у відповідь - 22 лютого у Києві. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-