Хацкевич: Самбрано давно не грав і не тренувався, але насправді він боєць

Хацкевич: Самбрано давно не грав і не тренувався, але насправді він боєць

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич поділився враженнями від підписання киянами захисника Карлоса Самбрано.

"Дивились за Самбрано вже давно. Як я знаю, три роки тому його хотіли запросити в "Динамо", але тоді щось не вийшло. Зараз це вийшло і добре. Турбує той момент, що Самбрано давно не грав і не тренувався. Подивимося, в якому він стані. Його сильні якості? У нього важкий характер, але насправді він боєць, б'ється в кожній грі. У Карлоса дуже хороший перший пас, досить грамотно діє позиційно. В якихось моментах він грає вже за рахунок досвіду", - цитує Хацкевича Sport Arena

Нагадаємо, 28-річний перуанець перейшов до "Динамо" на правах вільного агента після розірвання договору з "Рубіном". У першій частині сезону центрбек, будучи в оренді у ПАОКа, зіграв 665 хвилин у 8 матчах.

Читайте також: Мораес і Мбокані вирушили з "Динамо" на другий іспанський збір

Сьогодні кияни вирушили на другий етап підготовки до іспанської Марбельї, де планують провести 6 спарингів. Перший контрольний матч "Динамо" зіграє 3 лютого проти шведського Естерсунда.

Фото: Самбрано/libero.pe

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-