Ярмоленко: Місяць доведеться пересуватися за допомогою милиць

Ярмоленко: Місяць доведеться пересуватися за допомогою милиць

Укрінформ
Травма, отримана півзахисником дортмундського футбольного клубу "Боруссія" і збірної України Андрієм Ярмоленком в останньому матчі чемпіонату Німеччини проти "Фрайбурга", виявилася серйозною.

Про це 28-річний український футболіст розповів zbirna.com

"Точний діагноз з усіма медичними подробицями я назвати не можу. Вийшов на заміну, відіграв десь три хвилини і в абсолютно безпечному епізоді зіткнувся із захисником. Отримав м'яч, пішов в обведення і відразу відчув - щось не так. Але матч дограв. Потім дивився цей момент в повторі - нічого там такого не було.

Після обстеження з'ясувалося, що на п'яті відійшла якась тканина, але ахілл не зачеплено. У підсумку на ногу мені одягли спеціальний чобіт - місяць доведеться пересуватися за допомогою милиць. Скільки потім знадобиться часу на реабілітацію, сказати поки не можу. Подивимось…", - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, Ярмоленко днями не вийшов на тренування у загальній групі дортмундського клубу. Напередодні в матчі проти "Фрайбурга" в одному з ігрових епізодів відразу після виходу на заміну Ярмоленко зіткнувся із захисником "Фрайбурга". Навіть по трансляції було помітно, що гравець кульгає, а після фінального свистка режисери показали великий план, на якому він сидить на газоні і тримається за ногу.

Читайте також: Ярмоленко пропустив тренування загальної групи "Боруссії"

Відзначимо, що в німецькому клубі Ярмоленко травм ще не отримував, хоча відразу після переходу його трохи турбувала спина.

Найближчий матч дортмундський клуб проведе вже сьогодні, 2 лютого. "Боруссія" зіграє в гостях з "Кельном". 

Фото: bvb.de

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-