Легкоатлетка Левченко розпочала міжнародний сезон з перемоги

Легкоатлетка Левченко розпочала міжнародний сезон з перемоги

Укрінформ
Українська стрибунка у висоту Юлія Левченко відкрила міжнародний сезон-2018 перемогою на міжнародних змаганнях у Коттбусі.

Цього року на турнірі у приміщенні Internationales Springer-Meeting в німецькому Котбусі жінки змагалися зі стрибків у висоту, а чоловіки – зі стрибків з жердиною. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ. 

Юлія Левченко у Німеччині виступала в ролі головної фаворитки змагань і всі висоти долала з першої спроби. Не виникло проблем і з висотою, рівною її особистому рекорду у приміщенні, який до того ж є молодіжним рекордом України у приміщенні - 1,97 м. Його вона вже долала у Києві на "Різдвяних стартах". Тоді висота підкорилася Левченко з третьої спроби. Цього ж разу Юлія подолала її вже з першої.

Нагадаємо, що особистий рекорд Левченко становить 2,01 м. Саме з цим результатом минулого року вона виграла срібну медаль чемпіонату світу в Лондоні. Левченко визнана кращою легкоатлеткою в Україні у 2017 році. На її рахунку також друге місце на чемпіонаті Європи в приміщенні, перемога на молодіжному чемпіонаті Європи і кілька подіумів на етапах "Діамантової Ліги".

Читайте також: Легка атлетика: Христина Стуй виконала норматив на чемпіонат світу в приміщенні

Другою у Коттбусі стала хорватка Ана Шиміч (1,91 м), третьою - німкеня Марі-Лоренс Юнгфляйш з результатом 1,88 м.

Фото: Atleticamente 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-