Красюк: Усику потрібні ще два пояси

Красюк: Усику потрібні ще два пояси

Укрінформ
Промоутер чемпіона світу за версіями WBO і WBC Олександра Усика прокоментував рішення суддів у поєдинку проти латвійського боксера Майріса Брієдіса і розповів про плани на майбутнє.

Олександр Красюк вважає непростий бій з латвійцем у півфіналі Всесвітної боксерської суперсерії (WBSS) загартуванням для свого підопічного.

"У мене неймовірні враження від того, що ми побачили. Однак, це було дуже близьке рішення суддів. Насправді, воно навіть ближче, ніж хтось міг уявити. Якби один із суддів не віддав Усику останній раунд, який, на мою думку, він виграв, а двоє інших суддів віддали 12-й раунд Брієдісу. Якби той суддя не віддав Усику останній раунд, то була б нічия за більшістю рішень. Оскільки нічия, то йдуть до записок четвертого арбітра, у нього теж нічия. А коли вже у четвертого судді нічия, тоді переможцем стає той, хто переміг у 12-му раунді. А у ньому переміг Брієдіс 2:1.

Це справжній гарт для чемпіона вже за двома версіями. Я, і не тільки я, всі побачили стрижень в Олександра. Він - чоловік, з металевими... нервами. Ми йдемо далі. Нам потрібні ще два пояси", - розповів Красюк в інтерв’ю XSPORT.

Нагадаємо, український боксер Олександр Усик (14-0, 11 КО) вийшов у фінал WBSS. У півфіналі він переміг латвійця Майріса Брієдіса (23-1, 18 КО) у 12-раундовому бою за рішенням суддів (114: 114, 115: 113, 115: 113). Бій відбувся в ніч з 27 на 28 січня у Ризі (Латвія).

Читайте також: Шатернікова: Не очікувала, що Брієдіс настільки хороший боксер

Суперник Усика і другий фіналіст турніру WBSS визначиться через тиждень в поєдинку між чемпіоном IBF Муратом Гассієвим і чемпіоном WBA Юньєром Дортікосом. Бій відбудеться 3 лютого в Сочі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-